Назад

Дни на сладките изкушения се провеждат в София

СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ - най-новото специализирано изложение, организирано от БТПП,  стартира днес в изложбената зала на ЦУМ /вход откъм Централна баня/.

Невероятно оживление и отлично настроение съпътстваше откриването на изложението – малки и големи сновяха между отрупаните с лакомства щандове, разпитваха, опитваха и обещаваха да дойдат отново.

За ценителите на здравословното хранене се предлагат био суперхрани - кокосово брашно, протеинов мекс, мака на прах, какаови зърна; студенопресовано кокосово масло и др. Могат да се опитат веган сладки със стевия и солети от лимец, приговяни без консерванти, оригинални гурме-веган десерти, сурови торти, шоколадови и безглутенови десерти, както и уникален чийзкейк, произведен с първото българско сирене от кашу с естествена ферментация.

Ще бъдете приятно изненадани от разнообразни торти, пасти, сладкиши, гофрети, баклави – с уникален домашен вкус, вдъхновени от „рецептите на баба”.

Предлаганият широк асортимент сладкиши и начина на аранжиране и рекламиране са доказателство, че сладкарската индустрия у нас се развива успешно.

Посетете Десерт фест – за да се насладите на чудесни лакомства, а защо не и да научите една или повече „тайни рецепти” на сладки изкушения.

Добър апетит !

Пълна информация за фестивала, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest


09.06.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад