Назад

Шумът на парите беше открит при рекорден интерес

Enterprise Europe Network е партньор на събитието, а председателят на БТПП на 1 юни в 12.45 ч. ще вземе участие в Панел: Икономиката на България
Осмото издание на икономическия форум Шумът на парите стартира в зала EFE на столичния хотел Маринела при рекорден интерес. Събитието беше открито с панел Капиталови пазари.
 
Enterprise Europe Network е партньор на събитието, а председателят на БТПП Цветан Симеонов на 1 юни в 12.45 ч. ще вземе участие в Панел: Икономиката на България.
 
"В осемгодишната история на Шумът на парите не съм виждал толкова препълнена зала", констатира управителят на Profit.bg Кристиян Костов.
 
"Докато предходните издания на форума бяха проведени в доста тежки икономически условия - преди или след избори, то днес икономиката на страната се представя отлично, отбелязва един от най-високите ръстове в целия Европейски съйз. Капиталовият пазар отчита ръст от 50% в последните 12 месеца", отбеляза още той.
 
Традиционно, дискусията в панел Капиталови пазари предлага на аудиторията най-голям брой чуждестранни лектори. Дебют в Шумът на парите прави Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса.
 
Изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, съответно Синиша Крнета и Иван Щериев, участват за втори път на организираното от Profit.bg събитие.
 
Поради неотложен ангажимент Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, е заменен от друг представител на гръцката борса – Андреас Даскалакис.
 
От българска страна тази година участие вземат Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Петър Станчев, директор Връзки с инвеститорите и финансов мениджър на Алкомет АД.
 
Модератор на дискусията е Илиян Скарлатов, управляващ партньор в Mane Capital.
Първият ден от Шумът на парите през тази година ще продължи с панелите Лични финанси и Недвижими имоти.

31.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад