Назад

БТПП и Mastercard организират обучителни семинари относно предимствата на електронните разплащания

Целта е запознаване на търговците с предлаганите на българския пазар оферти и продукти за безкасово разплащане


В продължение на установено вече сътрудничество, председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с представители на технологичната компания Mastercard.

Бяха обсъдени детайлите по съвместния проект за провеждането на обучителни семинари, насочени към предоставяне на информация свързана с използването на всички предимства на електронните разплащания  от фирмите и най-вече от малките и средни предприятия в България.

През 2017 г. са предвидени два обучителни семинара:

  • Първият - в град София на 19 юни от 9,30 ч. в сградата на БТПП.
  • Вторият - в гр. Бургас, след летния сезон.

Целта е българските търговци да имат  възможността да се запознаят с предлаганите на българския пазар оферти и продукти, специално разработени за техните потребности и да получат експертен съвет от представителите на Мastercard.

Семинарите са насочени към малки и средни търговци, работещи в секторите HORECA, фризьорство и козметика, търговия с хранителни и бързооборотни стоки.  Лектор на събитието ще бъде Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

Тези, които проявяват интерес за участие в семинара, могат да направят предварителна регистрация  ТУК  или да изпратят своите координати на e-mail: secretariat@bcci.bg, за да бъдат поканени и включени приоритетно. Програмата на събитията ще бъде обявявана месец по-рано в Инфобизнес и на Интернет страницата на БТПП. Местата са ограничени.


04.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад