Назад

БТПП бе партньор на шестата международна конференция "Образование и бизнес"

„Отличници“ беше темата на конференцията, организирана от националната телевизия Bulgaria ON AIR и икономическия канал Bloomberg TV Bulgaria

Председателят на БТПП Цветан Симеонов взе участие в шестата международна конференция "Образование и бизнес". Палатата е сред партньорите на събитието. „Отличници“ беше темата на конференцията, организирана от националната телевизия Bulgaria ON AIR и икономическия канал Bloomberg TV Bulgaria.

Н.Пр. Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия, бе лектор с тема: "Популяризиране на културата на Индонезия в България": Образованието е ключова част от развитието на икономиката ни.

Н.Пр. Лйерка Алайбег, посланик на Рeпублика Хърватия, също взе участие в конференцията.

Милена Паунова, магистър Специална педагогика - логопед, представи темата "Светът е различен, когато е по-шарен“ и отправи послание към бизнеса да се оглежда за хора с нестандартни възможности, а обществото да дава повече възможности на различните.

Димитър Хинков, художник, разви темата "Успехът на един арт проект".На шестата конференция "Образование и бизнес: 6" децата от Милан Джуниър Камп България споделиха за пътя си от училищната футболна площадка до големите стадиони.

Повече за събитието може да видите ТУК.


11.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад