Назад

Палатата участва в юбилеен форум „25 години Национално сдружение недвижими имоти“

„През годините Националното сдружение недвижими имоти израсна, укрепна и се утвърди като сериозна професионална организация, последователно защитаваща интересите на бранша в българския икономически и обществен живот“. Това заяви главният секретар на БТПП Васил Тодоров по време на тържествения юбилеен форум „25 години НСНИ – четвърт век история и постижения на професионалния пазар на недвижими имоти в България“ в София Хотел Балкан, гр. София, който отбеляза 25-та годишнина от създаването на организацията и началото на професионалния пазар на недвижими имоти в страната.

Васил Тодоров изтъкна, че организацията е сред най-значимите браншови бизнес организации в България и е сред най-активните членове на БТПП. Сдружението е член на най-престижните международни организации на бизнеса с недвижими имоти и се стреми да налага европейската и световна практика в бранша. „Оценяваме Вашите усилия в посока разрастване на бизнеса с недвижими имоти в България, както и на международния пазар. Ще Ви подкрепяме и занапред, за да защитаваме съвместно интересите на професионално и лоялно работещите фирми и на техните клиенти“, допълни още Васил Тодоров.

На събитието присъстваха фирмите, членуващи в НСНИ, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, официални гости - представители на централната и местна власт.

Участниците във форума обсъдиха проекта за регулативно-регистрационен режим при търговията и посредническата дейност при сделки с недвижими имоти, новият Етичен професионален кодекс на НСНИ, и др. въпроси.


07.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад