Назад

Представители на шведската компания за металообработка в България SECO разговаряха с председателя на БТПП



В БТПП се проведе среща между председателя г-н Цветан Симеонов, г-н Николай Василев, управляващ партньор и изпълнителен директор на Експат Кепитъл, г-н Ервин Фоувеньеши, управителен директор на шведската компания SECO за Унгария, Румъния, Сърбия и Словения, и г-жа Силва Кочник, началник дистрибуция.

Обсъдено бе нарастването на присъствието на шведската компания за металообработка в България и засилването на фокуса ѝ върху пазарите на страните от Западните Балкани.

По време на срещата бяха разгледани въпроси, свързани с бизнес климата в България и региона, идеи за разрастване на бизнес сътрудничеството и за организиране на информационни бизнес мероприятия. Обсъдени бяха още и дейностите на Палатата – като сътрудничеството със сродни работодателски организации, статистическите издания, експертната дейност, както и панаирите и изложения, които организира.

SECO (Seco Tools - www.secotools.com) е иновативна фирма за металообработка с 2-годишен опит в страната ни, която предлага инструменти, машини и продукти с добавена стойност, услуги и решения, от които могат да се възползват компании от множество сектори, включително автомобилната и авиационната индустрия. Отличителна черти на SECO са също така и техническата експертиза, и иновационното инженерство, което цели повдигането на продуктивността и намалението на разходите в производителния процес.

Проявяващите интерес към компанията, могат да се свържат с г-жа Силва Кочник на silva.kocnik@secotools.com


30.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад