Назад

Бизнес делегация от Ирак ще посети страната ни в края на април

С интереси в здравния и фармацевтичния сектор


Маджид Таха, директор на Кюрдистано-българския бизнес съвет, и Янчо Янев, председател на Хасковската търговско-промишлена палата, обсъдиха с председателя на БТПП Цветан Симеонов бъдещи съвместни инициативи.

Дискутирано бе предстоящо посещение на иракска делегация от здравния и фармацевтичен сектор във връзка предстоящото, организирано от БТПП търговско изложението „Здраве и красота с натурални и био продукти(26-29 април в ЦУМ).

В рамките на програмата делегацията от Ирак ще проведе срещи с представители на фармацевтичния бизнес и с браншови организации от сектора.

Фирмите, които желаят да заявят среща с делегацията, могат да се свързват с дирекция: „Международно сътрудничество и международни организации“ на тел.: 02 8117 494, 421 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

Обсъдено бе и посещение на делегация от гр. Мосул, включваща представители на общинската администрация и на местната търговско-промишлена палата. С цел предварително определяне на секторите, които да бъдат представени в делегацията, българските фирми могат да заявят своя интерес на e-mail: m.markova@bcci.bg


23.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад