Назад

19 април – Предстои 5-ти Бизнес форум София-Тайпе

Директорът на Тайванския търговски център (TAITRA) в София се срещна с председателя на БТПП


В БТПП се проведе среща между г-н Цветан Симеонов, председателя на БТПП, и г-жа Пати Лин, директора на Тайванския търговски център (TAITRA) в София.

По време на срещата бяха обсъдени теми от сферата на икономическите отношения между България и Тайван, сътрудничеството между БТПП и TAITRA, както и участието в международни организации.

Тема на разговора бяха още и предстоящи събития и панаири в двете страни, както и организирането на бизнес делегации. Списък с предстоящи панаири и изложби в Тайван може да бъде открит ТУК.

В тази връзка БТПП има удоволствието да информира, че Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество (CIECA), в сътрудничество с Палатата и TAITRA-София, организира бизнес делегация до България и участие в провеждането на 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, който ще се проведе на 19 април 2017 г. в сградата на БТПП. Предвиждат се и В2В срещи, като тайванската делегация от CIECA ще представлява секторите:

  • Зелена енергия

  • ИКТ и иновации

  • Смарт технологии, прецизно-измервателна техника, машиностроене

  • Хранително-вкусова индустрия

  • Биотехнологии

  • Отбранителна индустрия

Актуален списък на тайванските фирми, съставляващи делегацията, може да бъде открит ТУК

Заинтересованите български компании могат да заявят своето участие в 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, като се свържат с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ по е-мейл на v.velichkov@bcci.bg и телефон 02/ 8117 497.


20.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад