Назад

Двустранен бизнес форум София-Тайпе ще се проведе в БТПП на 19 април

Предвиждат се и В2В срещи с тайвански компании


БТПП в сътрудничество с Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество (CIECA) и TAITRA-София организира посещение на тайванска бизнес делегация до България и провеждането на 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, който ще се състои на 19 април 2017 г. в сградата на Палатата. Предвиждат се и В2В срещи, като тайванската делегация от CIECA включва представители на секторите:

  • Хранително-вкусова промишленост
  • Екология и околна среда
  • Биотехнологии и фармация
  • Смарт технологии, прецизно-измервателна техника, машиностроене
  • ИКТ и иновации
  • Консултантски услуги, хотелиерство туризъм, текстилна промишленост, строителство и др.

Актуален списък на тайванските фирми, включени в делегацията  ТУК

Тайван  е основен износител на електроника, телефонни апарати и други аудио-видео апарати, смарт технологии и иновации в редица индустрии. Нараства интересът към инвестиране в България и към внос от България на традиционни хранителни стоки.

Заинтересованите български компании могат да заявят своето участие в Бизнес форума София-Тайпе, като в срок до 13 април (четвъртък) изпратят попълнена регистрационна форма (виж  ТУК) на e-мейл v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09.

Участието е безплатно, работни езици са български и английски, като е осигурен превод за официалната част. За повече информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02/ 8117 497 (~421, ~489) и е-мейл:  v.velichkov@bcci.bg  или irelations@bcci.bg


23.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад