Назад

15 – 18 март – Ще се проведе Международната специализирана изложба SECURITY EXPO 2017На 15 – 18 март 2017 г. в зала №1, Интер Експо Център традиционно под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България ще се проведе Международната специализирана изложба SECURITY EXPO 2017.

Организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Изложбата е единственото специализирано събитие за България в този бранш и едно от най-авторитетните за региона, което демонстрира последните постижения в областта на обществената, частната сигурност и безопасност.

През 2017 г. иновации и високоефективни продукти с най-добро качество представят 40 фирми от България, Беларус, Китай и Турция. Те ще демонстрират на посетителите продукти в областта на: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, бариери и паркинг системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, безпилотни авиационни системи /дронове/ и др.

Събитието ще бъде открито от председателя на БТПП Цветан Симеонов в 14 часа на 15 март, централно фоайе на ИЕЦ.


13.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад