Назад

БТПП започва кампанията по публикуване на финансови отчети за 2016 година

Палатата предлага още: лесна и удобна процедура за получаване на удостоверение за електронен подпис за физически и юридически лица


Българската търговско-промишлена палата информира, че започва кампанията по публикуване на финансови отчети за 2016 година.

От тази услуга могат да се възползват всички предприятията, които са задължени да публикуват чрез икономическо издание или интернет (като юридическите лица с нестопанска цел, дружества по Закона задълженията и договорите, търговските представителства, адвокатските сдружения, читалищата и др.). Крайният срок за публикация на отчети за 2016 година е 30 юни 2017 г.

БТПП осигурява 24 - часов достъп до всички публикувани отчети, като съхраняването на отчета е за 5 - годишен период – по-дълъг от законовия срок от 3 години.

За преките членове на БТПП, подали отчетите си до крайния срок, публикацията и нейното запазване в архив е безплатно. За асоциирани членове - подадените до 31 март 2017 г. отчети се публикуват безплатно, като за запазване в архив се заплащат 24 лв., а след 31 март 2017 г. цената на услугата е 36 лв.

За всички останали фирми и организации, които не са членове на БТПП, цената за публикация и запазване в архив е 36 лв.

БТПП публикува и отчети на фирми, които са подали своя отчет в Агенция по вписванията, но желаят и допълнителна публикация на интернет страницата на Палатата.

Повече информация за публикуването на отчети:

http://www.bcci.bg/bulgarian/otcheti/index.htm

Във връзка с прилагането на Закона за Електронния Документ и Електронния Подпис (ЗЕДЕП), БТПП като регистриращ орган към „ИО” АД, предлага лесна и удобна процедура за получаване на удостоверение за електронен подпис за физически и юридически лица съответно StampIT Doc - http://www.stampit.org/bg/page/835 и StampIT DocPro. - http://www.stampit.org/bg/page/834

Притежаването на електронен подпис ще Ви спести време и средства. Той позволява да подавате в електронен вид документи през Интернет, подписани с електронен подпис, имащ значението на саморъчен подпис.

Удостоверението за електронен подпис Ви гарантира персонална и фирмена идентификация, сигурност и конфиденциалност на Вашата електронна кореспонденция при ползването на следните услуги: http://www.stampit.org/bg/page/816

За повече информация ТУК.


10.01.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад