Назад

БТПП е партньор на WEBIT.FESTIVAL - единственото и най-голямо B2B събитие за Централна и Източна Европа

25-26 април 2017 г. - събитието ще събере в София 70% C-level технологични и маркетинг лидери, агенции, предприемачи, Fortune 500 компании и МСП


БТПП има удоволствието да ви уведоми, че  нашите партньори от Webit.Festival Europe имат специално предложение за вас и то е валидно само до края на календарната година, тъй като условията, които предлагат, са валидни само за български компании-членове на БТПП и вярваме, че това ще бъде от полза за вас.

Събитието ще се проведе на 25-26 април 2017 г. в София с подкрепата на Европейската комисия и под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова в София Тех парк.

WEBIT.FESTIVAL е единственото и най-голямо B2B събитие за Централна и Източна Европа, което събира 70% C-level технологични и маркетинг лидери, агенции, предприемачи, Fortune 500 компании и МСП, осигурявайки платформа за нетуъркинг, партньорства и иновации между корпоративната и стартъп екосистеми.

Над 150 лектори от цял свят ще коментират темите: интегриране на технологиите в бизнеса, дигитална трансформация, мобилни технологии, IOT, облачни решения, инвестиции,реклама, маркетинг, продажби, и много други.

Специaлно за членовете ни е предоставена възможността да се възползват от преференциални отстъпки за участие със собствена изложбена зона, която e с размери 6 кв.м (на стойност 4 000 евро по стандартните ни спонсорски цени). За членове, потвърдили интерес до края на годината, се предлагаме следния пакет с  40 % отстъпка от стандартните цени, а именно:

·       6 кв.м изложбена зона с включено елекричество и wi-fi

·       5 Visitor pass-а с пълен достъп до всички конференции, уъркшопи, дискусии, партита и изложбените зони, както и до церемонията за наградите Founders games. (стойността на допълнително безплатно предоставените билети е 1000 евро)

цена на пакета до края на годината: 2400 евро.

Участниците могат да донесат собствени конструкции, банери , да разположат мебели или просто да оформят свои брандирани кътове за срещи с клиенти и партньори.

Това ще ви даде възможност да бъдете сред изложителите, спонсорите и да преставите продуктите, услугите си пред целия пазар, пред всички големи компании от най-различни индустрии, собственици на малък и среден бизнес, технологичните компании и агенции, високо ниво представители на местната власт, правителство и институции,които са на събитието сред посетителите, както и да се брандирате по достатъчно забележим начин пред всички посетители.

Можете да организирате всякакви по ваша преценка активности в зоната си, да раздавате рекламни материли, да обявите промоции и пакети за нови клиенти, както и да направите срещи с реално целия пазар.

На всички големи международни събития за технологичната и дигитална индустрия и предприемачество именно присъствието на локалния бизнес дава усещането за развиващ се пазар, който е готов да увеличи мащабите на бизнеса си и вярваме , че това ще добави стойност за всички, както на локалния, така и на международни пазари.

За да можете да се възползвате от специалното предложение, ще очакваме да потвърдите интереса си да сте сред партньорите, като изпратите мейл на elina@eacad.eu.

За да може да ползвате тази отстъпка и да се планира физически ви присъствието в изложбените зони, е необходимо да има потвърждения до края на годината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


20.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад