Назад

16-ти декември - Конференция на тема „СЕТА и възможностите за българския бизнес“

БТПП съвместно с Министерство на икономиката организира събитието


Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да информира, че съвместно с Министерство на икономиката (МИ) организира Конференция на тема „СЕТА и възможностите за българския бизнес“, която ще се състои на 16-ти декември 2016 г. от 10:00 ч. в сградата на БТПП.

Всеобхватното икономическо и търговско споразумение (СЕТА), което бе подписано между Канада и ЕС на 30 октомври т.г., цели да увеличи двустранните търговски и инвестиционни потоци и да засили конкурентоспособността на икономиките от двете страни на Атлантика. СЕТА открива множество нови възможности за европейското предприемачество, включително и за българския бизнес, и във връзка с това БТПП и МИ ще имат удоволствието да презентират спецификите, ефектите и разкриващите се пред България възможности, произлизащи от Споразумението. На Конференцията са поканени експерти от Министерство от икономиката, както и заместник-министърът г-н Любен Петров

Фирмите и заинтересованите лица, които проявяват интерес за участие в Конференцията, могат да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 15-ти декември 2016 г. по e-мейл на v.velichkov@bcci.bg или irelations@bcci.bg.

За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 497, ~421.

Приложения: проекто-програма и регистрационна форма.

 


15.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад