Назад

БТПП награди с плакет и грамота г-н Андреа Казини

За принос при постигане целите и задачите на БТПП и оказано съдействие с предоставяне на полезна и актуална икономическа и финансова информация


По време на официална церемония председателят на БТПП Цветан Симеонов награди с плакет и грамота главния оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Андреа Казини „за принос при постигане на целите и задачите на БТПП и оказано съдействие с предоставяне на полезна и актуална икономическа и финансова информация“.
 
„За мен е огромна чест с този плакет и грамота да благодаря на Андреа Казини за неговата коректност към българския бизнес, за неговата съпричастност и сигурността , която той даде на българските предприемачи“, подчерта Цветан Симеонов.
 
Андреа Казини заяви, че за него България е втората му родина. „Гордея се, че в УниКредит Булбанк подкрепяме предприемачите и предприемчивите“, отбеляза Казини. Той благодари на Левон Хампарцумян за подкрепата, която е получил от него и за добрия екип, който са създали заедно. „Оставям силен екип от хора, който ще гарантира приемственост, а наследникът ми на поста - Енрико Минити - е отличен мениджър със силен международен опит“, заяви Казини. 
 
Наградите бяха връчени от председателя на БТПП по повод приключването на мандата в България като главен оперативен директор и заместник-председател на УС на УниКредит Булбанк.
 
Поводът за събитието по покана на главния изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян беше успешното завършване на мандата на Андреа Казини в България и официално представяне на новия главен оперативен директор и заместник-председател на управителния съвет Енрико Минити.
 

03.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад