Назад

БТПП участва в среща на Икономическия и социален съвет на ООНЗаместник-председателят на БТПП Георги Стоев участва в среща на  НПО и  ЕКОСОК (Икономически и социален съвет на ООН), която се състоя в сградата на ООН в Женева. Обсъдени бяха бъдещите дейности на ЕКОСОК  след резултатите от референдума във Великобритания.

Беше решено да се  участва в регионалния икономически семинар  Африка-ЕС и в третата среща  на икономическите и социални партньори в Найроби, Кения през първата десетдневка на месец юли т.г.

В качеството си на  председател на  Комитета за търговия и инвестиции на  ЕВРОПАЛАТИ  от 2014 г.и бивш заместник председател на Бюрото на Комитета по търговия към Икономическата комисия за Европа (ИКЕ) - ООН, Женева от 2006 до м. януари 2015 г. Георги Стоев проведе срещи с представителите на Комитета по търговия към ИКЕ - ООН - Виржиния Крам Мартос и Хана Дауди.
 

Хана Дауди изтъкна важната роля, която БТПП съвместно с Комитета за  търговия и инвестиции на ЕВРОПАЛАТИ може да заеме в бъдещите проекти на НПО и проучванията на ИКЕ - ООН. Зам.-председателят на БТПП потвърди готовността на единната системата на БТПП  да се включи активно в предстоящите проекти и  инициативи на ИКЕ - ООН.


26.06.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад