Назад

БТПП кани представители на медиите, на бизнеса и граждани на Ден на отворени врати на 29 април 2010 г.

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира Ден на отворени врати за представяне мисията, услугите в полза на бизнеса и инициативите, в които участва.

Основни теми, включени в представянето в зала А – начало 10 часа

Стандартите GS1 и областите на тяхното приложение; GS1 Forum 2010 – информация; Демонстрация за ползване в интернет на Каталог на членовете на GS1 България и глобален регистър GEPIR

БТПП в диалог с държавните институции в защита на интересите на бизнеса

Действащите споразумения с чуждестранни партньори и палати

Публично частно партньорство и бизнес делегации.

Улеснения и възможности на Търговския регистър при БТПП (на два езика)

Предимствата на Арбитражния съд при БТПП (тройно увеличение на броя на делата през 2009 г.) Форсмажор.

Проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”

И допълнителна информация при интерес – резултати от срещи с п осланици и търговски представители, министри , с чуждестранни фирми ; участие в международни инициативи и организации , подробности за работата на НЦПО - Национален център за професионално обучение в системата на БТПП, Издателска дейност и бюлетин „Инфобизнес”

Един ден начело на най-голямата работодателска организация – кабинет на председателя ет. 4 – начало 11 часа – студент от Висше училище по застраховане и финанси Малвина Митева

Един ден начело на най-голямата работодателска организация – кабинет на Главния секретар ет. 5– начало 11.20 часа – студент от Висше училище по застраховане и финанси - Жени Петрова.

Планирайте да участвате в Деня на отворени врати, за да откриете нови интересни теми за своите журналистически публикации.

Пресслужба БТПП


26.04.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад