Назад

Конференция за устойчиви сгради и енергийно ефективно строителство

Enterprise Europe Network (EEN) към БТПП има удоволствието да Ви покани за участие в „Конференция за устойчиви сгради и енергийно ефективно строителство“, която ще се проведе във Виена, Австрия на 27 и 28 май 2014 г. Събитието се организира от БТПП, Австрийската търговска камара и Австрийската агенция за насърчаване на научноизследователската дейност, с подкрепата на Enterprise Europe Network .
 
В рамките на конференцията ще се проведат и срещи за развитие на бизнес сътрудничество (business2business). На 28 май се предвиждат и посещения на успешно реализирани проекти за изграждането на пасивни къщи.
 
Конференцията и b2b срещите са насочени към компании и заинтересовани страни, работещи в областта на устойчивото строителство и възстановителните строително-ремонтни дейности. Участниците в събитието ще имат възможност да се запознаят с най-новите технологии в сферата, да обменят проектни идеи, да намерят партньори за трансгранично бизнес сътрудничество, както и да придобият знания за нови пазари чрез обмяна на опит и ноу-хау. Към момента в събитието са регистрирани над 130 фирми от над 20 страни.
 
Основните теми, които ще бъдат застъпени по време на събитието са:
 
- Строителство и реновиране на сгради
- Строителни материали, компоненти и сглобки
- Инженеринг и планиране, архитектурни и строителни услуги
- Технологии за възобновяеми енергийни източници, климатизация и отопление.
 
Участието в събитието е безплатно. Разходите за път и настаняване се поемат от участниците. Крайният срок за регистрация е 14 май 2014.
 
Повече информация: ТУК
 
За допълнителна информация се свържете се с: Европейски информационен и иновационен център, БТПП:
е-mail: een@bcci.bg, тел.: 02 / 8117 505, 8117 515, 8117 525.

29.04.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад