Назад

Традиционната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати



БТПП бе домакин на традиционната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати. При официално откриване на събитието председателят на БТПП Цветан Симеонов акцентира върху необходимостта от иновативност в дейностите на палатите и създаването на улеснения за бизнеса. В тази връзка той представи новите услуги, които БТПП предлага като издаването, съвместно с КОФАС, на Сертификати за отличие на малки и средни предприятия, мобилното приложение на БТПП (BCCI Mobile Android App), както и новото мобилно приложение за проверка на баркодове „БГ БАРКОД“.
 
Милена Виденова, управител на КОФАС България, представи подробно Сертификатът за отличие на МСП и информира за други предлагани от компанията продукти на българския пазар. За повече информация: ТУК.
 
Експертите на БТПП Димитър Русев и Любомир Гайдаров представиха и демонстрираха мобилните приложения. Огромен интерес предизвика демонстрацията на мобилното приложение „БГ БАРКОД” за проверка на баркодове и подаване на сигнали за нередности към GS1 България.
 
В рамките на срещата вицепрезидентът на ВСУ „ Черноризец Храбър” Яни Янев представи възможностите за обединение и взаимодействие между висшето образование и българския бизнес. Презентацията: ТУК.
 

24.04.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад