Назад

Новият български търговски представител в Сао Пауло на посещение в БТПП






Новоизбраният търговски представител на България в Сао Пауло, Бразилия – Костадин Стойчев се срещна с председателя на БТПП. Очаква се официалното назначаване на г-н Стойчев да влезе в сила в края на този месец.


По време на срещата Цветан Симеонов запозна новия търговски представител с доброто сътрудничество на Палата с други международни организации и с услугите, които извършва в полза на бизнеса. Председателят представи  дейността и предимствата на Арбитражния съд, който работи и съдейства за изграждането на коректни бизнес отношения.


Има перспектива за задълбочаване на бизнес отношенията с Бразилия, но за да се постигне това, трябва да се работи по-усърдно и да се намери добър партньор , се съгласиха събеседниците. Цветан Симеонов изрази своето желание за привличане на повече сериозни бразилски компании към България като отбеляза, че страната ни е икономически и политически стабилна.

От своя страна Костадин Стойчев отбеляза, че ще сътрудничи за подобряване на стокообмена между България и Бразилия като предоставя информация относно кои сектори биха представлявали интерес за бъдещи инвестиции. 

02.08.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад