Назад

„Книга на дарителите” за възстановяване къщата на Иван Грозев в КарловоВ тази „Книга на дарителите” се вписва всеки дарител,  включил се в инициативата на БТПП за възстановяване  къщата на Иван Грозев в Карлово и превръщането й в музей. Книгата  ще е част от експозицията след откриването на къщата-музей и така остава в летописа на родолюбивите българи-благодетели. Известно е, че българската памет, език и изкуство са съхранили устоите на нашия етнос във времето, благодарение на най-стародавните ни традиции - ктиторството и дарителството.

Книга на дарителите” е издателски проект на фирма РИС ООД, с оригинален замисъл и отлично полиграфическо изпълнение.

Напомняме, че БТПП осигури средствата за закупуване на имота в навечерието на 120-годишнината от създаването на първите търговски палати в България. Благодарение на включилите се до момента дарители, между които представители на бизнеса, търговско-промишлени палати и граждани, започнаха ремонтни дейности по възстановяването на къщата.

Дарителската кампания продължава – станете спомоществователи и подкрепете инициативата на БТПП да запази изворите на българщината за бъдещите поколения.

За включване в кампанията виж  ТУК


28.12.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад