Назад

Среща с президента на Българска асоциация на бизнес ангелите

На среща в БТПП президентът на Българска асоциация на бизнес ангелите (БАБА) Николай Мавроматис и председателят на Палатата Цветан Симеонов обсъдиха възможности за бизнес партньорство между двете организации.
 
Дискутирани бяха проблемите на бизнеса, възможностите за оказване на съдействие за активизиране на сектора и подобряване на достъпа до финансиране с методите на бизнес ангелите.
 
По време на среща бяха обсъдени и възможности за партньорство със Съвета по иновации към БТПП, съдействие за реализирането на програми и проекти в образованието с участието на български предприемачи и на БАБА със становища.
 
Договорени бяха и участия в съвместни мероприятия, делегации, консултации, изготвяне на проучвания и анализи в областта на данъчните облекчения и ефекта им в Европа.
 
Предвижда се по време на съвместни семинари в БТПП и в регионите, Българската асоциация на бизнес ангелите да представи дейността си.
 
В продължение на разговорите, представяме презентации, направени по време на лекцията на тема "Развитието на предприемаческата екосистема в България и критичното въздействие на Бизнес Ангелите в този процес ": 
 
Презентация BG: ТУК
Презентация EN: ТУК
 

09.09.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад