Назад

В БТПП се проведе семинар по проект DIHK-CEFTAБТПП бе домакин на семинар по проект DIHK-CEFTA на тема: „Оценка на нуждите, мониторинг и преценка на ползите“. Участниците – представители на търговските палати от България, Босна и Херцеговина, Македония, Молдова, Сърбия, Черна гора, Косово и Хърватия използваха различни методи за оценка нуждите на фирмите и бизнес асоциациите в своите страни с цел подготовка на нови или адаптиране на вече съществуващи услуги.
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов представи някои от услугите на Палатата като подчерта готовността за предаване на опита на партньорски организации в рамките на проекта.
 
Ръководителят на проекта Едуард Шварц посочи, че проектът ще приключи през април 2016 г.
 
Торстен Треде от Applicatio, отбеляза и приложи заедно с участниците различни маркетингови подходи за създаване и усъвършенстване на услуги и продукти. В интерактивна среда представителите на различнте палати от региона обмениха мнения, практики и опит в преценката от определени услуги, чиито цели са: да оказват помощ на фирмите; да създават условия за облекчение на фирмите; да оказват съдействие при постигане на постижения и добри резултати.
 

08.09.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад