Назад

Покана за участие в специализираното изложение и двустранни срещи за бизнес сътрудничество в сектора „храни“- „Marketplace Austria Food 2015“, 07.10.2015г, Виена



Enterprise Europe Network към БТПП, в сътрудничество с EEN към Австрийската федерална икономическа камара имат удоволствието да Ви поканят за участие в десетото издание на специализираното изложение „Marketplace Austria Food 2015“, в рамките на което ще се проведат и двустранни срещи за бизнес сътрудничество в сектора „Храни“. Събитието ще се  проведе във Виена, Австрия на 07.10.2015г. 
По време на събитието „Marketplace Austria Food 2015“  и двустранните срещи за бизнес сътрудничество ще имате възможност да се срещнете лице в лице с австрийски производители на храни и напитки, да посетите компании, специализирани в сектора, както и да се запознаете отблизо със спецификите на техните производствени линии. 
 
Събитието е насочено към компании- вносители на австрийски стоки, които имат желание и потенциал да разширят своята продуктова гама и, които имат добре разработени дистрибуторски канали в България. 
 
Срокове
31 юли Краен срок за регистрация и публикуване на фирмен профил в системата
01 юли – 15 септ. Представителите на чуждестранни фирми насрочват желаните от тях b2b срещи
01 септ. – 15 септ. Представителите на австрийски компании избират своите b2b срещи
02 окт. Ще получите Ваш, персонализиран списък с успешно насрочените срещи
07 окт. 09:00 - 10:00 Лекции
10:00 - 12:30 Двустранни срещи – сутрешна сесия
12:30 - 13:30 Обедна почивка
13:30 - 18:30 Двустранни срещи – следобедна сесия
 
Регистрацията за събитието е задължителна и се извършва през следния линк: https://www.b2match.eu/food2015 . Участието в конференцията е безплатно.  Български компании, вносители на хранителни продукти, които насрочат срещи с австрийски производители ще имат възможността да се възползват безплатно от две нощувки в 4 звезден хотел с включена закуска и безплатна вечеря. 
 
Регистрацията се осъществява по следния начин:
Кликвате на уебсайта на събитието: https://www.b2match.eu/food2015 и избирате от полето в дясно „Register”;
При първата стъпка на регистрация посочете сесиите и двустранните срещи, в които желаете да вземете участие 
В полето „Local support office“ посочете „Enterprise Europe Network – Bulgarian Chamber of Commerce and Industry“
След като преминете към втора стъпка на регистрацията, моля посочете контактни детайли и данни за фирмата/организацията и лицето, което ще участва в срещите. Моля, въведете описание на фирмата, сферата на дейност и необходимите според Вас фирмени детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници 
 
За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с Европейски информационен и иновационен център към БТПП:
Европейски информационен и иновационен център
Българска търговско- промишлена палата
Аглика Попова
Тел: +359 2/ 8117 505
Е-mail: een@bcci.bg 
http://www.bcci.bg/
 

22.07.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад