Назад

Българска бизнес делегация отпътува за Кайро

Българска бизнес делегация, организирана от Българската търговско-промишлена палата и Хасковската търговско-промишлена палата, днес отпътува за Кайро, Египет. Поводът на посещението е организирания от БТПП, ХТПП, Асоциацията на египетските бизнесмени и Федерацията на египетските търговски палати бизнес форум на 22 февруари 2015 в Кайро.
 
20 бизнесмени от България ще вземат участие във форума. Те работят в областите: строителство, инженеринг, индустриална инфраструктура, водопроводни и канализационни съоръжения, производство на металообработващи инструменти, търговия с продукти със специално предназначение, медицинско оборудване, производство на кабели и проводници, доставка и ремонт на дизелови двигатели, бутилиране на минерална вода, организиране на изложения и събития и др.
 
По време на посещението се предвиждат срещи с председателите на Федерацията на египетските търговски палати, Асоциацията на египетските бизнесмени и Федерацията на египетските индустрии.
 
В програмата на българската делегация е предвидено посещение на технологичния парк Smart village, среща с представители на министерства и институции в Египет, както и бизнес срещи по интереси. Очаква се делегацията да се завърне в България на 24 февруари 2015 година.
 

20.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад