Назад

БТПП представя мобилното приложение за проверка на баркодове „БГ Баркод”Създадено е мобилното приложение за проверка на баркодове, което БТПП обеща при сключването на последния Коледен пакт за недопускане на пазара на некачествени и опасни продукти.
 
„БГ Баркод” вече е в действие и предоставя безплатно информация на потребителите, които го активират в мобилните си телефони. Благодарение на „БГ Баркод” фирми и граждани вече разполагат с надеждно и безплатно средство за проверка на легитимността на кодовете на продуктите. 
 
Това е поредна стъпка в усилията на БТПП за подкрепа на лоялната конкуренция на пазара и създаване на условия за потребителите да правят информиран избор при решенията си.
 
Новото мобилно приложение „БГ Баркод” ще бъде публично представено и демонстрирано на пресконференция в БТПП на 8 април, вторник, от 10.30 часа.
 
Ще участват председателят на БТПП  Цветан Симеонов, експерти от Съвет GS1 България към БТПП. Поканени са и представители на Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за защита на потребителите, Сдружението за модерна търговия.
 
Заповядайте!
 

04.04.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад