Назад

Президентът на “Mrs. America” посети БТПП



Президентът на организацията  “Mrs. America”  Дейвид Мармел посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов. 
 
Представяйки конкурсите “Mrs. America” (www.mrsamerica.com),  Дейвид Мармел подчерта, че те са позиционирани в най-гледаното телевизионно време и имат особено висока популярност в цял свят. В конкурса участват омъжени жени от 50-те щата на Америка плюс окръг Колумбия и се състезават за престижната титла. 
 
"Mrs.America" остава първият конкурс за омъжени жени. Този национален конкурс е посветен на около 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 състезателки е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса, победителката получава право да участва в световния конкурс “Mrs. World”.
 
В хода на разговора Дейвид Мармел и Цветан Симеонов констатираха, че все още не е неосъществима възможността провеждането на конкурса тази година да се състои в гр. София. 
 
За контакти  с носителите на правата, можете да се обърнете към дирекция Международно сътрудничество и международни организации,
тел.: (02) 8117 421
e-mail: irelations@bcci.bg
 

21.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад