Назад

Новоназначеният посланик на България в Индонезия посети БТППНовоназначеният посланик на България в гр. Джакарта, Индонезия Сергей Минчев се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Гостът бе запознат с дейностите на БТПП, свързани с подпомагането на българския бизнес, организиране на панаири и изложби, бизнес посещения в чужбина, функционирането на търговския регистър и международния авторитет на Палатата.
 
Дискутирано бе и бъдещото сътрудничество, обмена на икономическа информация между БТПП и посолството в Джакарта. Отбелязано бе и предстоящото провеждане по-късно през годината на сесия на смесената комисия между двете правителства, за което БТПП ще окаже пълно съдействие. 
 
Посолството ни в Индонезия покрива също така и страните Сингапур, Малайзия, Бруней и Източен Тимор, първите 2 от които имат много сериозен потенциал за български бизнесмени, които искат да излизат на международния пазар. Палатата поддържа добри връзки със сродни организации в тези страни и е на разположение за осъществяване на добри идеи за сътрудничество или експорт.

29.01.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад