Назад

"Мисия за растеж" в Неапол

Enterprise Europe Network към БТПП организира участие в „Мисия за растеж“ в Неапол, Италия, която ще се проведе в периода 13-14 март 2014г. 
 
Събитието е организирано в рамките на „Стратегия за растеж ЕВРОПА 2020: Промотиране на бизнес партньорство в Европа“ и е част от серия мисии за растеж, насочени към стимулиране на бизнес активността и конкурентноспособността на МСП. Инициативата цели да промотира бизнес, технологично и изследователско партньорство между местни и чуждестранни компании, университети и изследователски центрове. 
 
Участниците ще имат възможността да присъстват на конференция, която ще се проведе на 13 март в град Неапол, както и да установят контакт с потенциални партньори по време на предварително уговорени B2B срещи на 14.03.2014г.
 
Фирмите, участващи в мисията, ще бъдат придружени от вицепрезидента към Европейската комисия Антонио Таяни и ще се запознаят с възможностите за бизнес в Италия и по-специално в индустриални сектори с висок потенциал като:
 
Агрохрани
Електроенергия
Мода
Туризъм
Транспорт и Логистика
Биотехнологии
Автомобилна индустрия
Еко жилища
Биотехнологии
Културно наследство
Космическо пространство
 
Мисията е организирана със съдействието на Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса, ориентирана към малки и средни предприятия и регион Кампания.
 
НОВО!!! Фирмите от България, които не могат да присъстват на събитието, ще имат възможността да бъдат представлявани от експерт към Enterprise Europe Network. Услугата се предлага за първите пет фирми проявили интере.
 
Участието е безплатно. Разходите за настаняване и път са за сметка на участниците.
 
За повече информация и регистрация, моля свържете се с Европейски информационен и иновационен център в БТПП:
Христина Шотекова
Тел: +359 2/ 8117 515
Е-mail: een@bcci.bg 

23.01.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад