Назад

Търговско-промишлената палата на Донецк, Украйна, предлага сътрудничество





Представители на украинската строителна компания ООО „Инвестиции и развитие“: Алексей Гавриш, който е вицепрезидент на компанията и член на управителния съвет на Търговско-промишлената палата на Донецк - Украйна; Юрий Толок - директор на „VIRA” Ltd. (дъщерна фирма на ООО „Инвестиции и развитие"), Олга Корниенко и Василий Гавриленко се срещнаха с главния секретар на БТПП Васил Тодоров.
 
Алексей Гарвиш представи насоките на дейност на ООО „Инвестиции и развитие" и дейността на  ТПП Донецк. Кратка презентация на дъщерното дружество „VIRA” Ltd., занимаващо се със строителство, управление на недвижими имоти и хотелиерство, направи Юрий Толок .
 
Основна цел на работната среща беше запознаване с дейността на БТПП, възможностите за сътрудничество, проучване на законодателната рамка, икономически и юридически аспекти на регистрацията на търговско представителство в България, както и на наемането на работници.
Васил Тодоров запозна детайлно гостите с услугите, предоставяни от БТПП, и изрази готовност за развитие на сътрудничество с ТПП Донецк.
 

28.05.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад