Назад

Националният център за професионално обучение на БТПП c нов партньор - ” Бизнес институт” Бизнес институт предоставя бизнес работилници в областите мениджмънт, иновации и предприемачество.

Работилниците на бизнес институт са фокусирани в тематики, близки до дневния ред на средните и малки български компании:
Идеи и оценка на възможности за растеж
Модели за преминаване през периоди на турболенции
Пътна карта към следваща фаза на развитие

“Развиване на бизнес” е първата работилница, за която НЦПО ще партнира. Тя e насочена към управители, мениджъри в областта на бизнес развитието – стратегическо планиране, продуктово развитие, маркетинг, продажби и др., както и ключови експерти в тези области.

Работилницата е част от портфолиото на Института за предприемачи на Сиско, представляван в България от Бизнес институт. Програмата е създадена в партньорство с водещите университите Stanford University, Cornell University. Международното ноу-хау е пречупено през опита на предприемачи и мениджъри, успели в България, с които участниците в курса имат пряк контакт по време на сесиите.

Форматът е изключително практически-ориентиран участниците имат възможност да “внесат” казуси от своята ежедневна работа в работилницата, където – съвместно с фасилитаторите и останалите участници, генерират варианти за тяхното решаване.
Следващата работилница “Развиване на бизнес” започва на 8 октомври 2012 г.

Вижте отзиви от участници, както и повече информация за тази възможност за професионално развитие.
http://entrepreneurinstitute.eu


03.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад