Назад

„Арт Виза България” открива изложба „Безкрайности”



 На 21 юли галерия „Арт Виза България” ще открие шестата си изложба за 2012 година. Четири български художнички ще участват с общо 27 картини, а склуптyри от бронз в изложбата ще бъдат представени от склуптора Петър Петров - Креклака. 

Юлската колекция „Арт Виза България” ще заложи на сюрреализма и импресионизма, но ще има и кубизъм, и живопис.Модерност и реалност са умело преплетени в цветове и емоции, а „безкрайностите” на човешката мисъл се завихрят в спиралата на съвременната реалност ярко и атрактивно пресъздадени. 
Откриването ще бъде съпроводено с вернисаж и специална арт програма.  Специални гости ще бъдат дизайнерите Иван Панайотов и Жана Кошева, които ще представят най-новата си булчинска колекция. 
Заради интересът към възможностите за пълноценен релакс в нова арт среда, тао инструкторът Мариела Таскова е подготвила демонстрация на подходящи тао техники, които можем да използваме успешно след това и сами.
Специални  партньори на "Арт Виза" са Българската търговско-промишлена палата – най-голямата работодателска организация в България: www.bcci.bg и Медицински център „ВЕРСУС” : http://grabo.bg/places/tzentar-versus.
Галерията е отворена за посещения вече и всяка събота от 9.00 – 17.00 часа. Адресът е ул. „Искър” 9.

18.07.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад