Назад

Покана за участие в Европейския парламент на предприятията в БрюкселНа 18 октомври 2012 г. в Брюксел ще се проведе третото издание на Европейския парламент на предприятията (ЕПП), инициатива на ЕВРОПАЛАТИ – Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати.
 
Целта на ЕПП е да даде право на глас на представителите на европейските предприятия да изразят своето мнение по актуални икономически теми в „сесия” на Европейския парламент. В ЕПП ще участват 751 представители на деловите среди от ЕС -27 страни и 18 представители на страни извън ЕС, с които ще имате възможност да установите полезни професионални контакти. Като участници в ЕПП ще можете директно да представите Вашите предложения за подобряване на икономическия климат в Европа. ЕПП предлага на европейските предприемачи възможност да застанат лице  в лице с ключови фигури в Европейския парламент и Европейската комисия.
БТПП като член на ЕВРОПАЛАТИ предоставя възможност на българските фирми да се включат в това европейско събитие и интересите на българските предприятия да бъдат защитени на европейско ниво. Темите на поредната среща на Европейския парламент на предприятията са заетост, растеж и конкурентоспособност.
При определяне броя на представителите за всяка страна ще се спазват квотите на Европейския парламент. БТПП ще участва с 18 представители на българския бизнес и има право да покани 8 официални гости за събитието. Поради ограничения брой места българските фирми следва да изпратят попълнена приложената регистрационна карта до средата на месец август 2012 г. БТПП ще направи вътрешен подбор.

Разходите за участие в Европейския парламент на предприятията възлизат на 1140 евро (с ДДС) и включват: самолетен билет София-Брюксел-София, 2 нощувки, една вечеря, организационна такса, медицинска застраховка и трансфер летище-хотел.
БТПП кани фирмите, които проявяват интерес, да заявят участието си на e-mail: k.trendafilova@bcci.bg и да внесат депозит в размер на 180 евро (с ДДС) до 15 август 2012 г. Цялата сума следва да бъде изплатена до 3 септември 2012 г. Плащането може да стане на касата на БТПП или по банков път.

За допълнителна информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, Калина Трендафилова, тел.:02 811 7497, Габриела Димитрова –  тел.:02 811 7489.


Приложения:

Предварителна програма на събитието

Програма на сесията на Европейския парламент на предприятията

Регистрационна карта.

 


 

 


18.07.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад