Назад

БТПП и Международната младежка камара ще подкрепят проекти, стартирани от младежи 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с Бертолд Даемс, президент на Международната младежка камара (МКК), Магдалина Златева - национален председател и Ивайло Николов - главен секретар на ММК България. Обсъдени бяха бизнес взаимоотношенията между БТПП и ММК на международно и местно ниво. Бяха очертани възможностите за сътрудничество, както и подписване на меморандум за разбирателство.

 
БТПП планира да организира обучения с лектори от Международната младежка камара и изрази готовността си за сътрудничество по проекти на Eвропейския съюз, стартирани от младежи, за да се осигурят на младите хора платформа и възможност за участие, да се насърчи социалната интеграция и многообразието, като работа, равни възможности, антидискриминация, доброволен труд, гражданска активност и неформално образование

На 25 февруари т.г. в хотел Хилтън ММК ще проведе Ден на отворените врати - за представяне мисията, принципите, проектите и приоритетите на организацията.
--------
ММК е неправителствена организация, основана през 1944 г. в САЩ (http://www.jci.cc/). В момента тя има над 200 000 членове от 18 до 40 години, от над 100 страни по света. През ноември 2011 г. ММК отваря офис и в България. 

22.02.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад