Назад

БГ Баркод: Ловни аксесоари и принадлежности

";Хънтър Джордж" ЕООД с най-много въведени продукти в електронния каталог за изминалата седмица


 

Фирма „Хънтър Джордж“ ЕООД, специализирана в производството и търговията с ловни аксесоари и принадлежности, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за изминалата седмица.

Фирмата е основана  в град Горна Оряховица през 1994г., като основната й дейност е производство на кожени изделия и аксесоари от висококачествена естествена кожа. Стоките се предлагат под бранда Hunter George. През 2002г. екипът започва да произвежда изделия за лов, риболов и туризъм, като предлага богата гама от своите продукти в ловно-рибарски магазини в цялата страна.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 


28.07.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад