Назад

БГ Баркод: дистрибуция и авторски продукти



Българската фирма „Мургаш 88“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 27 юни – 1 юли 2022 г.

Фирмата е лидер на пазара в сферата на дистрибуцията на хранителни стоки и разработване на брандове. Опитът им в сферата на дистрибуцията на хранителни стоки, както и ежедневният контакт с търговски екип им е помогнал да подберат точните продукти за включване в портфолиата на собствените им марки: „Мургаш“, „Диливия“, „Медковец“, „Божурка“ и др.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

GS1 България има удоволствието да напомни, че до края на м. ноември 2022 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГБаркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 

 


15.07.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад