Назад

Академия TEBD Chamber Academy 2022 приключи успешно

Приключи Академията TEBD Chamber Academy 2022, в Херес де ла Фронтера, Испания,организирана съвместно с Eurochambres, за среден и висш мениджърски екип към търговско-промишлените палати. В нея взеха участие Любомир Левичаров от отдел “Икономически анализи и политика” при БТПП,  Михаела Михайлова от “Юридическа дирекция” при БТПП и Мако Арнаудов - член на УС на Хасковска търговско-промишлена палата.

По време на официалната церемония за връчване на сертификатите участие взеха Назли Сеза Онат – търговски съветник в Посолството на Турция в Испания и Джема Гарсиа Бермудез, заместник председател на Търговската камара в Херес. Българските представители преминаха серия от работни сесии, свързани със Зелената сделка, кръговата икономика, управлението на проекти, разширяване на мрежата от контакти и изграждане на трайни взаимоотношения между страните, дигитализация на процесите и подпомагане на МСП.

В сесиите бяха представени опитът и идейните проекти, реализирани от търговските камари на Испания, Херес, Навара,  Женева, Валенсия и др. За следващите работни сесии на Академията се предвижда да бъдат включени отново теми за Зелената сделка, възможности за развитието на биоенергията, кръговата икономика и дигитализацията.

 


06.06.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад