Назад

Цветан Симеонов приветства априлската среща на Националния индустриален клуб - Клуб отбранителна индустрия







 

Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов откри месечната априлска среща на Националния индустриален клуб  -  Клуб отбранителна индустрия  и приветства участниците в събитието, като изтъкна все по-нарастващата роля на отбранителната индустрия за страната ни. С дейността си БТПП съдейства за развитието на военната и отбранителна индустрия, като понастоящем над 400 фирми работят за автомобилната промишленост в България. Симеонов посочи, че няма нещо, което да не се произвежда у нас в областта на автомобилната индустрия по най-добрите международни стандарти.

На срещата бяха представени възможностите за международно коопериране със ZETOR ENGINEERING и INTERNATIONAL ARMORED GROUP – IAG в производството на бронирани машини в България и предстоящото създаване на консорциум с български компании.

Презентация на компанията INTERNATIONAL ARMORED GROUP – IAG, като основен  потенциален  партньор в кооперираното производство на бронирани машини направиха Изп. Директор г-н Антон Стефов и г-н Юрай Палко - Изп. Директор на  ZETOR  ENGINEERING.

На срещата бяха представени новите членове  на Сдружението за месец април 2022: Това са ВВТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, ЛОТОС ЛМ ЕООД, ИНЖЕНЕРИНГ ЕАД, РЕДКО ООД,  АЛФА МАРИНЕ ООД, ЦЕНТРАЛНА  ЕНЕРГО РЕМОНТНА  БАЗА ЕАД, БАЛКАНТЕЛ и АЕРОГРУП

 

Тук може да видите ВИДЕО от приветствието на БТПП


21.04.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад