Назад

Млади предприемачи търсят сътрудничество и обмен на опит по програма Еразъм за млади предприемачи





Младият словенски предприемач Ерика Глешич е кандидат по програмата Еразъм за млади предприамчи за осъществяване на международен обмен и споделяне на опит за успешно стартиране на бизнес. Завършила е магистърска степен по диететика и има интерес да намери опитен предприемач-домакин, който се занимава с диететика, хранене и здравословни дейности. В практически аспект, тя може да помогне на предприемача- домакин чрез извършване на измервания на телесния състав, оценка на хранителния прием, планиране на диети, извършване на научни изследвания, административна работа и др. Желанието й е да получи знания как да започне бизнес в тази специфична област.

Италианският предприемач Мауро Джиани има желание за сътрудничество с предприемач-домакин за споделяне на опит в областта на хотелиерството и туризма. Идеята му е да създаде своя консултантска компания, която да предоставя услуги и насоки на хотели с иновативни управленски решения и стратегии.

Латвийският предприемач Марекс Линдбергс, с опит в модния бранш, има желание за обмен с предприемач от сектор текстил и облекло. Желанието му е да създаде собствен моден бранд, който да произвежда дрехи и аксесоари.

Ако проявявате интерес за обмен на опит и идеи с някой от посочените предприемачи, не се колебайте да се свържете с БТПП. Българската търговско-промишлена палата е посредническа организация по програмата и оказва съдействие на предприемачи-домакини с насоки и препоръки през целия процес – кандидатстване, избиране на партньор, участие.

При интерес за участие по програмата, допълнителни въпроси или още предложения за обмен, свържете се с:
Българска търговско-промишлена палата
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“
Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg
Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg

 

 


25.03.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад