Назад

PR Агенция VIP Communication разширява партньорството си с БТПП

Предстои осмо издание на BALKAN BUSINESS AWARDS 2022 - 25 март в Прищина, Косово


Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, управляващи партньори на  VIP Communication PR Agency, се срещнаха и разговаряха с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Гостите представиха информация относно организираното от агенцията предстоящо осмо издание на „BALKAN BUSINESS AWARDS 2022“. По традиция и тази година Българската търговско-промишлена палата е партньор на организаторите  и подпомага номинациите за престижните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес постижения.

Бизнес наградите BALKAN BUSINESS AWARDS 2022 ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието на икономиката в България и на Балканите, като интересът към региона е постоянен.

Потвърждение са събитията, които PR Агенцията организира и провежда през последните години. Предизвикателствата са свързани с усилията  за постигане по-добри условия на труд, професионално образование и привличане и задържане на инвестиции и работна ръка.

Каузата на тези награди е да обедини индустриите, големите компании в българската икономика и на Балканите, заедно с Търговско-промишлената камара на Косово, Министерството на индустрията и търговията на Косово, Министерството на образованието, Посолството на Република Косово в България  и други големи организации да подпомогнат социално слабите отличници да останат и да бъдат мотивирани да учат и работят в България, подготвяйки професионално бъдещи кадри във всички сфери на икономиката на България и Балканите.

Събитието ще се състои на 25 март 2022 година в хотел „Емералд“, Прищина - Косово.

Сред целите, които си поставят организаторите на тази престижна церемония, са отдаване на заслужено внимание на компаниите, които успешно работят, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз  ще предостави платформа за значимо представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори, клиенти и партньори, както и отразяване на успеха.

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас, както и в Косово, Албания, Северна Македония и Турция. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в трудни периоди запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва и доказа, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса и икономиката като цяло. Тези награди подпомагат и насърчават инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата-предприемачи.

Тези награди ще предоставят също много други ползи за компаниите, включително:

  • - нови перспективи за бизнеса и стил на ръководство, усъвършенстване на стратегиите и развитие в различен иновативен мащаб;
  • - сравнителен анализ на бизнеса с други високи постижения в областта и на международно ниво;
  • - ново измерение към маркетинговите инструменти;
  • - признание за реализираните постижения от конкуренцията в индустриите;
  • - повдигане духа на персонала
  • - повишаване популярността на организацията и инвестициите в образованието на децата-предприемачи, за да помогне за привличането на най-способните специалисти, новите капиталови инвестиции в България;
  •  - както и максимално медийно отразяване.

Повече информация  за категориите и критериите може да бъде открита на:  http://vipcompr.com/balkan-business-awards-will-honor-business-leaders-2022/

    


01.02.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад