Назад

Предстоящ бизнес форум България – Молдова.По време на виртуална среща с Михай Билба, зам.председател на ТПП на Република Молдова, Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, обсъди подготовката на предстоящ бизнес форум България – Молдова. В срещата се включиха още Бронислав Денев, бивш СТИВ в Букурещ и Кишинев, партньор на двете палати, както и представители на отдел Международно сътрудничество от двете организации.

Форумът, замислен по време на първото посещение на посланика на Молдова Н. Пр. г-н Анатол Чебук в БТПП,  ще се проведе в края на месец септември отново в електронна среда.

Техническите параметри на събитието, както и интереса на фирми от двете страни в различни сектори бяха във фокуса на срещата. Въз основа на търговския стокообмен през 2019 г., събитието ще се насочи към сектори

като: нефтени продукти, фармацевтична промишленост, опаковъчна индустрия, химическа индустрия, производство и търговия със строителни материали, хранително-вкусова промишленост и др.

Очаквайте подробности за форума в информационните канали на БТПП и ТПП на РМ.

При желание за участие в септемврийския форум, можете да заявите предварителен интерес на тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП.


18.08.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад