Назад

Успешно онлайн обучение за търговци в Amazon







При значителен интерес и голяма активност от страна на участниците премина първото издание на онлайн курсa „Как да продавам успешно в Amazon“.

Обучението протече в четири двучасови сесии и беше насочено специално към български предприятия, които проявяват интерес да реализират онлайн продажби чрез най-голямата платформа за електронна търговия в света - Amazon. В обучението взеха участие над 20 представители на фирми, заети в производството и търговията на хранителни добавки, козметика, облекла, хавлиени изделия, осветление.

В обучението взеха участие и девет служители на БТПП и GS1 България, които имаха възможност да повишат квалификацията си. Придобитите от тях знания и умения ще бъдат използвани за подобряване на услугите, предлагани от Палатата. На 30 юни председателят  на БТПП Цветан Симеонов връчи лично сертификати на участвалите в обучението.

Лекциите включваха достъпно поднесени презентации, демонстрация на нагледни примери и споделяне на практически опит от страна на лекторите. Учебната програма съчетаваше теория с практика, като всяка представена функционалност на платформата Amazon беше съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт. След лекциите участниците имаха възможност да зададат своите многобройни въпроси, които бяха в основата на последвалите дискусии.

В резултат от обучението, участниците придобиха знания и умения, необходими за осъществяване на продажби чрез платформата, анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, провеждане на рекламни кампании и регистриране на търговска марка в Amazon.

Всеки от участниците имаше възможност да се възползва от безплатна индивидуална консултация с лекторите от AMZ Genesis, консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

За успеха на обучението най-добре свидетелстват мненията на участвалите в него. Ето какво сподели един от тях:  „Оценявам високо вашето обучение и усилия. Следя с особен афинитет и свръх интерес онлайн курса на представяне и обучение  на бъдещи и настоящи търговци в Amazon. Нещата са перфектно обяснени, ясни и наистина свръх ценни, дори като обща информация“.

С оглед на големия интерес към обучението и положителните отзиви от участниците, БТПП обмисля провеждането на следващо издание на курса по-късно през годината, като подробна информация за него ще бъде предоставена своевременно.

 

 


30.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад