Назад

БГ Баркод: утвърденият лидер сред замразените храниДългогодишният лидер на пазара за замразени храни „Магре - Замразени храни“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 23-27 март 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

Създадена през 1992 г. „Магре - Замразени храни“ е българска компания със 100% собствен капитал. Основен предмет на дейност на фирмата е дистрибуция и производство на хранителни стоки със специален режим на съхранение и транспорт, като през годините дейността на фирмата се е профилирала към замразените храни с температурен режим на транспорт и съхранение от -18С: зеленчуци, плодове, гъби, картофи и картофени специалитети, млечни продукти, месни продукти, тестени изделия и рибни продукти и специалитети. От 1999 г. Магре е преференциален партньор за България на Lamb Weston/Meijer – европейски клон на световния гигант в производството на картофи и картофени специалитети Lamb Weston.

От Магре работят в две основни направления: замразени продукти предлагани в търговската мрежа и достъпни за крайния потребител и продукти с директна доставка към HoReCa сектора. Компанията разполага с дистрибуторски складове, персонал и специализирани автомобили в множество от големите градове в страната, като създадената дистрибуционна мрежа позволява директни доставки до всички населени места в България.

Информация за продуктите на Магре вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод.


14.04.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад