Назад

100 години от раждането на движението за отстояване правата на данъкоплатците по света



Председателят на БТПП Цветан Симеонов разговаря с Николай Попов – председател на Съюза на данъкоплатците в България (СДБ). Акцентът в разговора бе участието на СДБ в 17-тия конгрес на Световната асоциация на данъкоплатците, проведен в Сидни, Австралия.

Домакинът на събитието - Австралийският съюз на данъкоплатците, наскоро навърши 100 години от основаването си. Г-н Николай Попов представи проект за отбелязването годишнината и в България със серия от инициативи под мото „Австралия- минало, съвременност, бъдеще – 100 години от раждането на движението за отстояване правата на данъкоплатците по света“.

Първото събитие започва утре – 26 септември от 15  до 17 часа в Зала А на БТПП. Отворено е за всички данъкоплатци. Интересни панели – информация за Австралия, данъчните тенденции в света и България според световните специалисти. В събитието ще участват чуждестранни гости от Австралия, САЩ, Великобритания, Италия, Русия, Дубай, Ливан и други страни. Следващите части от отбелязването на 100 - годишнината отново ще се провеждат в Българската търговско-промишлена палата –  на 10 и 24 октомври и на 12 декември тази година.

Председателят на Съюза на данъкоплатците в България Николай Попов ще очаква въпроси от участниците по време на дискусиите и в неформална обстановка с чаша вино.


25.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад