Назад

Среща на заместник-председателя на БТПП Георги Стоев с представител на фирма Ей Ви Груп България



Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев се срещна с маркетинг мениджъра на Ей Ви Груп България Вера Тодорова. На срещата г-жа Тодорова представи рекламния продукт Sofia Map – полезна и утвърдена  бутикова карта на София. Повече от година София има своя полезна бутикова карта - Sofia Map. Картата е на английски език и обхваща идеалния център на града. Тя е отпечатана на качествена, устойчива хартия, сгъва се лесно до практичен джобен размер и е с твърди, луксозни корици, които осигуряват дълъг живот на продукта, превръщайки я в полезен сувенир. В нея гостите на столицата могат да намерят както информация за основните забележителности на града, така и за подбрани заведения,  магазини,  места за спорт, красота и забавления. За да улесни гостите на града, издателят  е поместил схема на столичното метро.

Sofia Map e периодично издание с печат и разпространение на всеки 4 месеца. Картата е единствената такава, избрана от Българското председателство на съвета на EС и бе вложена в информационните сетове на всички делегати и журналисти.

Картата може да бъде намерена на информационните центрове на двата терминала на летище София, в туристическите информационни центрове на Столична община, в някои четири и петзвездни хотели в центъра на града, в по-големите двустранни търговски и индустриални камари и в подбрани заведения.

От своя страна, заместник-председателят на БТПП посочи възможности за разпространение на бутиковата карта Sofia Map чрез търговските представители, партньори на Палатата, смесените и регионалните палати, за достигане до широк кръг потребители, чуждестранни бизнес партньори и други. Обсъдени бяха бъдещи възможности за сътрудничество с цел оптимизиране на предлаганата в картата информация.  Бе разгледана възможността за представяне на национални обекти с културно-историческо значение за България, организации на бизнеса с национално и международно участие, полезни за деловите среди.

За допълнителна информация:

Ей Ви Груп България, 0898 670 885;

Лице за контакт: Вера Тодорова, маркетинг мениджър

bulgaria-infoguide.com


07.12.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад