Назад

Френска компания търси партньор за индустриализиране в България на уникално плавателно средствоЖан Марк Фитоуси, генерален директор във френската фирма CSF DEVELOPMENT, посети БТПП и разговаря с председателя на Палатата Цветан Симеонов. Компанията произвежда джетове – последен иновативен модел без перка. Компанията е със седалище в Гетария,  Югозападната част на Франция, и е специализирана в изследването, развитието и пускането в експлоатация на нови  концепции за плавателни съоръжения.

Осъзнавайки значението, което България придава на екологията и на развитието на новите технологии и на туристическия сектор, CSF DEVELOPMENT се обърна към Българската търговско-промишлена палата за съдействие при намиране на партньор в България. Целта на компанията е да развива, да индустриализира на местна почва и да търгува в съдружие с българския партньор, в България и в чужбина, уникално плавателно средство, последно технологично постижение – екологично и безопасно (допълнителна информация  ТУК).

За да бъде представена тази технология и за да се създадат партньорства - както частни, така и публични, компанията е готова да представи в България, под патронажа на Българската търговско-промишлена палата, своите плавателни съоръжения, включително и върху водна повърхност.

За контакти на френски език:
Jean Marc  FITOUSSI
Directeur Général
Mobile:  +33(0)6 61 73 68 00
Email :   jmf.csf@gmail.com

 


20.09.2018 г.
Назад