Назад

“Възможности за износ на хранителни стоки”



Българската търговско-промишлена палата, съвместно с консултантската компания “Gateway & Partners”, организира семинар на тема  “Възможности за износ на хранителни стоки на 21 септември /петък/  от 10.00 ч. в сградата на БТПП.

Експертите от “Gateway & Partners” ще представят възможностите за осъществяване на делови контакти с партньори от: Скандинавския и Балтийския регион, Румъния, Молдова и Грузия. Ще бъдат разгледани специфични характеристики на конкретните пазари, както и условията за внос и дистрибуция на храни, напитки, селскостопанска продукция.

Събитието е насочено към: български производители, износители, дистрибутори, малки и средни предприятия, които търсят международна реализация на хранителни стоки с произход България.

При интерес за участие в семинара моля, изпратете попълнена регистрационна карта на имейл: irelations@bcci.bg в срок до 20 септември. Участието е безплатно, но местата са ограничени! Работен език – английски, като при необходимост ще бъде осигурен превод на български език.

За допълнителна информация: Дирекция "Международно сътрудничество и международни организации", БТПП, тел.: 02 8117 421.

Приложение:

Регистрационна карта

Предварителна програма с информация за лекторите.

 


18.09.2018 г.
Назад