Назад

Търговският съветник към посолството на Испания в София посети БТПП

През есента на тази година предстои посещение на бизнес делегации от испански компанни в България


Ева Поведано, търговско-икономически съветник към Посолството на Кралство Испания в София, се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В срещата взе участие и Димитър Пампулов, председател на Българо-испанския бизнес съвет при БТПП. 

Дискутирани бяха актуалното състояние и развитието на търговско – икономическите отношения между България и Испания. Симеонов информира за предстоящите събития, организирани от БТПП по време на българското председателство на Европейската комисия и по – специално с предстоящото превеждане през месец юни на среща на Борда на Европалати в София. Обсъдена бе и първата за тази година среща на Евроклуба към БТПП, като темата на събитието беше „ Бъдещето на Западните Балкани в ЕС: Ползите за бизнеса“.

Г-жа Поведано съобщи, че по – късно през есента на тази година предстои посещение на бизнес делегации от испански компанни в България, като БТПП допълнително ще информира за тях. 

Фирмите, които проявяват интерес към икономически отношения с Испания, могат да се свържат с ДИРЕКЦИЯ "МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ":

Александър Божилов 02 8117 421 303 irelationsbcci.bg

 


09.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад