Назад

Студентска делегация от YMCA Хонг Конг посети БТПП





Студенти от Хонг Конг, в рамките на организирано посещение от YMCA*, посетиха БТПП. Дейността и услугите на БТПП бяха представени от главния секретар на Палатата Васил Тодоров и екип на дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“.

От страна на студентската делегация специален интерес беше проявен към въпросите, свързани с тристранния диалог в България, видовете консултации, които фирмите търсят, медиацията, партньорите на БТПП в Китай и участието на Палатата в инициативата “Един пояс, един път”.

*YMCA (Young Men’s Christian Association) е международна организация със седалище в Женева, Швейцария, обединяваща милиони бенефициенти от над 100 държави. Основаната е в Лондон през 1844 г. от филантропа сър Джордж Уилямс с цел да популяризира християнските практики и здравословния начин на живот сред младежите. В момента YMCA е една от най-големите неправителствени организации в света, разполагаща с мрежа от представителства на всеки континент, която достига до над 58 милиона души.


08.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад