Назад

Представители на смесени бизнес организации с участие от Унгария, Великобритания, САЩ, Иран, Италия, Индия обсъдиха постиженията на бизнеса

Председателят на БТПП представи програмата на събитията през следващата година


Среща на Клуба на смесените палати се проведе в БТПП. Представители на смесени палати с участие от Унгария, Великобритания, САЩ, Иран, Италия, Индия обсъдиха постиженията на бизнеса в страната през изминаващата година.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов  представи програмата на събитията през следващата година, както в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС, така и в международен план. Споменати бяха инициативите: Балкан Базар, плануван за пролетта на 2018 г., белгийска бизнес делегация - април, среща на борда на Европалати и Европейски парламент на предприятията - юни, среща в рамките на инициативата „Три морета“ - септември в Букурещ, форум във формат ЦИЕ-Китай /16+1/ - ноември и др.

Участниците в срещата се запознаха с очакванията на фирмите за развитието на икономическата среда в България и в Европа през 2018 г., въз основа на проведено от БТПП проучване /European Economic Survey – EES 2018/.

Представителите на смесените палати присъстваха и на откриване на изложбата „Ретроспекция на цивилизацията“ на художника Николай Стайковски, която се намира във фоайето на БТПП.


19.12.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад