Назад

Покана за участие в СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018От 7 до 10 март в Интер Експо Център - София ще се проведе 25-та Международната специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018. Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център и традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Сигурността и безопасността се превърнаха в глобално предизвикателство и основна грижа за всеки човек и организация. СЕКЮРИТИ ЕКСПО предоставя отлична възможност за българските и международни производители и търговци на оборудване за сигурност, да се възползват от предимствата от този пазарен потенциал. Изложбата обединява големи и малки международни и местни изложители да покажат най-новите технологии, иновации и развитие в бранша.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжeнерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

За поредна година СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

Заявки за участие:
БТПП, Отдел "Панаири и изложби"
02/981 66 26, 8117 428
E-mail: fairs@bcci.bg

Допълнителна информация за събитието, участници, семинарна програма, новини и др.: www.securityexpo.bg


05.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад